Workshop on the Job 

Deze tijden - met veel dynamiek binnen organisaties - vragen om meer inzicht in 'mens achter de functie' en het vrijkomen van ‘natuurlijk potentieel’. Inzicht in voorkeursgedrag, persoonlijke drijfveren en de bijbehorende competenties die mensen laten zien tijdens het samenwerken met anderen kan het verschil maken tussen ‘goed’ en ‘excellent’ presteren. HR kan hier een cruciale rol in vervullen.

Masterclass “Haal eruit wat er in zit”!

 

Voor HR professionals die gericht zijn op een effectieve inzetbaarheid van ‘natuurlijk potentieel’ binnen een organisatie.

Tijdens de masterclass brengen wij het natuurlijk potentieel van de deelnemers in kaart. Zo kun je zelf ervaren hoe jouw competenties en voorkeursgedrag hun effect kunnen hebben in de interactie met anderen en de samenstelling binnen HR en/of de organisatie. Vervolgens gaan we met deelnemers aan de slag om vanuit de eigen rol als HR functionaris de koppeling met het brede plaatje van een organisatie (zoals team samenstelling, bedrijfsdoelen en bedrijfscultuur) te maken en verdere zinvolle toepassingen te onderzoeken.
De masterclass wordt verzorgd door Malka de Boer en Natasja Kardos van Workshop on the Job, een uniek trainingsconcept dat inzicht combineert met concrete output. Workshop on the Job stelt leidinggevenden en medewerkers  in staat binnen drie uur tijd praktische en pragmatische oplossingen te genereren op individueel, team en organisatieniveau. (www.workshoponthejob.nl).

Aanmelden voor deze masterclass kan via info@workshoponthejob.nl of 06-19354933